»
1 2 3 4 5 6

uh
so okay ima make this quick so like haritu kan my crush ada tau and my teacher godamn told my crush yg i ni dia tu idola i and im there like cikgu ples idola saya f5 and dia just gelak je idk then my friend jatuh depan dia tau and i tergelak kuat ah then dia pusing belakang and gelakkan jugak. haish malu gila nak mampos wei idk dah terexpose sampai macamtu kan huhuhui

anyways my crush tu cm sombong au (at leats w me) but actually dia tu baik ah nd sporting je its just ngn org yg dia x rapat lah and mygod dia dah glo up do i mean his janggut (eventho dia shave) still nampak hitam kt dagu dia and it bothers me somehow HAHAH but hes still handsome as ever ive been crushing on him sice last yr so its like 1 yr plus already.

ha setia tak saya HAAHA and my markah for exams gila teruk nak mampos wei aku rasa cm nak commit suicide je  i mean my sains idk dapat berapa maybe fail and the only subject aku dpt A, bi ngn pendidikan islam je which is 93 and 90; yang lain semua hancur gila nak mampos ishshhs tula kau deena belajar last minute pastu dalam kelas memain dahlah kelas aku ramai gila udak pandai aku sorn je rase cm bododh diditu its okay hunty ill make sure i get straight a's bila pertengahan tahun nanti and dapat badge like bedge emas imma beat my friend okay just u wait hoe imma beat u u donno the power of irdeena huh im not even trying hunty just wait till i actually try MUAHHAHA *sleeps and tak bukak buku* jk i study lah jugak but lastminute hats why dapat teruk :(

and skolah ni smua so far oklay lah but ada ah satu kes ni melibatkan haters cikgu idk wtf aku taktau dari last yr ade je kes kat ig macam ni au memalukan skolah betul la acah je skolah berprestasi tinggi pls yang skolah lain tu jangan igt smks9 tu bagus sangat skolah aku tu overrated je bukannya diam memanjang je ksolah tu, masalah banyak au lebih and bebudaknya bukannnya pandai sangat pun idk siapa yang sanggup letak nama berprestasit tinggi tu smh smh smh

also my duit dah habis this month someone send help ni semua pasal datang skolah pagi lah ni makanan banyak je beli. and also aku ada gi dinner au bulan depan (april) and i cant wait bc my crush pun ada, i siap mintak kat cikgu nak udduk meja sebelah ngn dia hek hek lets hope cikgu bagi. cikgu cakap nak duduk sebelah dia pun boleh but hell no kau nak aku mampos ke ape. dhlh aku ni memang cam perigi mencari timba tau tak gila desperate gila ah katakan zaman sekarang ishshhs. but at least aku x couple ok lagipun bukannya ada orang yangn nak pun HAHAHA bagus ah tu nanti tak ah meroyang time break nanti banyak gila si abudak f1  skolah aku kapel ngn batch aku cm, mura gila weh dak f1 uh. dahlah diorang buat bet siapa dpt balik ngn f2 dpt hadiah or duit cmtu. mane pergi sia adab sopan pompuan pompuan skolah aku tu huhu. bukan semua ah but sesetengah je. tak ckp segelintir sebab ramai gila kapel2 ni. also ada sorang dak pompuan badge aku tu lagi beb kapel sana sini. dahlah suka menjeling orang pastu paksa orang kapel dngn dia wtf. padahal semua org yg kapel ngn dia semua x pernah suka dia pun tapi dia yg paksa, rase rase bila xde bf tu rase cm sunyi ke. baik kau gi solat, taubat, doa kepada allah baru kau makin dekat gn dia and barulah tak sunyi. pakai tudung gi skolah ambik saiz xs ke apa, kemain singkat nampak leher tu do smh dahlah haritu uat live freehair, laki tgk live freehair kau tu kau buat dek je. kata paki tudung full time tapi tunjuk gak rambut kau tu kat laki. please lah wei menyampah do aku ngn kau aku pun x ingin la nak follow kau. tau x dia gi folow the unfollow je memanjang smh kau nak org follow kau ah tu? ples lah wei aku xnk ah folow, dengan semua gmabar blurkan , lepastu feed bukannya lawa pun, tambah bila letak muka kau tu ishhs menyampa la tau tak menyampah.

also ak gila benci dengan sorang budak ni nama dia zebra dia pakai order je acah popular then kau ingat semua laki nak cakap ngn kau ah . dah lah tergedik gedik nak cakap ngn dak laki kelas kau then masa sains uskati je duduk meja laki cam. dahlah kuat mengampu cikgu kau ingat cikgu suka ah. takyah ah wei kau dahlah tak layak nak jadi pengawas ape ustazahnampak kat kaupun aku xtau ah do ish ni pun aku menyampak gak, aku ingat aku sorang je tak suka dia pastu ramai gila nak mampos do tak suka dia diam diam, rasenye lebih 10 orang (yg aku tau ah) so hari hari aku ngmpatu je keje ngn dorang AHHAH sorry not sorry . sekarang muka dh x innocent cm dulu ah peranagi cm setan ya allah kau pls lah. skang ni en suka gila od jeling ornag aku cm wtf kau .. aku ingat kau baik skarang perangai dh cm ape je aku tgk, tanduk dah makin keluar. aku srs ah x suka kau aku nak je terus terang kat kau tapi aku x suka ah fight ngn orang, serabut kepala otak aku je nanti. semak tau tak semak. gi ah pindah gi skolah agama ke apa manatau kau punya peranag i tu berubabh jadi leboh baik ke. aku pernah na sentapkan dia tau tau perg puas so hati aku pas sentapkan dia tu aku klau orang aku xsuka aku sentapkan je tau idgaf anymore. aku klau x suka aku takkan layan, and aku selalu sentapkan. so kalau aku jarang cakap dengan kau and selalu senapkan kau tu maksudnya kau x suka kau ah tu HAAHHA and banyak lagi ah aku nak cakap but gila panjang do aku membebel kat sini HAHAH ranr rant bila aku membebebl tak henti henti do sorry sorry

bye



Monday, March 20, 2017 • 11:09 PM

Intro




archive



credit


design and template originally by ayuni